Openingstijden

Maandag 9.00-12.30 13.30-18.00
Dinsdag 9.00-12.30
Woensdag 9.00-12.30 13.30-18.00
Donderdag 9.00-12.30 13.30-18.00
Vrijdag 9.00-12.30 13.30-20.00
Zaterdag 9.00-16.00

Voetspecialist

Podoloog

Van Tits Sint Anthonis is gespecialiseerd in het vervaardigen van steun- en correctiezolen. Vanwege het professionele karakter van de Podologie wordt een deel van de behandeling door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed.

Doordat er dagelijks een Podoloog aanwezig is kunnen alle vragen die u heeft over voet, knie of rugklachten direct beantwoord worden tijdens een bezoek aan onze winkel. Tevens is er elke week een registerpodoloog bij ons aanwezig, deze staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van stichting LOOP.

Podologie betekent letterlijk "voetkunde" een podoloog richt zich op het voorkomen en behandelen van voetklachten en voetfunctiestoornissen maar ook op de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings en bewegingsapparaat. Een registerpodoloog behandelt veelal dezelfde klachten als een podoloog, de volgende klachten worden doorgaans door de registerpodoloog behandeld:

  • standafwijkingen aan de voeten
  • specifieke voetproblemen bij kinderen
  • standafwijkingen van tenen
  • overbelastingsklachten
  • vermoeidheidsklachten
  • sportblessures
  • klachten bij diabetes mellitis & reuma
  • knie-, heup- en rugklachten veroorzaakt door afwijkende voetstand

Om een afspraak te maken kunt u altijd bij van Tits binnenlopen of u kunt ons bellen of mailen.

Telefoonnummer: 0485-381203 / Email: info@vantits.nl

 

Pedicure

Uiterlijke verzorging is voor iedereen erg belangrijk. De voeten worden hierbij helaas vaak vergeten. Pas als de nagels pijnlijk zijn, eelt branderig aanvoelt of een likdoorn lelijk steekt voelen we onze voeten. Niets is zo vervelend als pijn aan de voeten. Pijn aan de voeten geeft ook een antalgisch gangbeeld. Dat wil zeggen dat we "om de pijn heen" gaan lopen waardoor de voeten en daarbij de rest van het lichaam uit balans raakt. Met een regelmatige verzorging van uw voeten zijn eventuele problemen te voorkomen of te genezen.

Het knippen en verzorgen van de nagels, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van ingegroeide en/of verdikte nagels en het inmasseren van een voetencreme zijn enkele voorbeelden van de behandeling door een pedicure.

Wilt u een afspraak maken met onze pedicure, neem contact op met Ellen Klaassen 0485-372170.